Welkom bij ‘t Wapen van Marion

Voor kort en lang verblijf!

Gratis faciliteiten, zoals wellness, fitness, overdekt zwembad

 

 

 

 

 

Reeën spotten achter het hotel!

Wandelen & fietsen

Wellness & Massages

 

 

 

 

Nieuw restaurant!

 

 

 

 

Gezellig potje poolbiljarten

 

Home

Hotel Restaurant ‘t Wapen van Marion in Oostvoorne ligt in één van de mooiste natuurgebieden van Europa en op slechts 20 autominuten van Rotterdam ( Europoort, Maasvlakte ).   Het hotel beschikt over 101 hotelkamers, een restauranteen tennisbaan, een overdekt zwembad, een compleet nieuwe wellness, een speeltuin, gratis parkeerfaciliteiten en gratis gebruik van draadloos internet.
Ook voor bruiloften en feesten bent u hier aan het juiste adres! Maak gebruik van de bruiloftcalculator! De unieke duinen van Voorne, met kort daarbij de prachtige stranden, bieden ongekende mogelijkheden voor wandelaars, fietsers, watersporters en natuurliefhebbers. Meld u aan voor de nieuwsbrief voor Hotel ‘t Wapen van Marion in Oostvoorne en blijf op de hoogte!

Dauwtrappen op Hemelvaartsdag!

Het is het zeker waard om je wekker te zetten en tussen 05.30 en 06.30 uur te starten met een prachtige wandeling door de duinen van Voorne. Na het Dauwtrappen geniet je van een uitgebreid ontbijtbuffet met knapperige broodjes, verse koffie, fruit en  meer. Kosten van de wandeling met ontbijt zijn € 5,00 per persoon, alleen wandelen € 1,00. Vooraf aanmelden is niet nodig! Je kan gewoon deze donderdagochtend je aanmelden in ‘t Wapen van Marion... read more

Direct boeken

Controleer

Reserveer ons aantrekkelijke weekendarrangement!

Neem contact op!