Fietsen

U hoeft uw eigen fietsen niet mee te nemen om de prachtige omgeving van Voorne te ontdekken. Voor de prijs van € 9,50 per dag (fiets met handremmen en versnellingen) hebben we de fietsen voor u klaar staan bij het hotel. Tevens verhuren wij elektrische fietsen à € 19,50 per dag. Bij de huur krijgt u een plattegrond van de omgeving en een routebeschrijving. Op Voorne is een eigen fietsknooppunten netwerk.

En kunt u 47 kilometer fietsen en genieten van een culinaire gerechten met Happen & Trappen:

bannerhappenentrappen

Rondom het hotel is een spetterend mountainbiketrail aangelegd van ± 13.7 km met alle uitdagingingen die de sportieve fietser zoekt: heuvels, bossen en natuurlijk spannende afdalingen. Bij het hotel verhuren we goede mountainbikes met veiligheidshelm à €19,50 per dagdeel en €29,50 per dag. Voor gasten en mensen uit de omgeving die het parcours met eigen mountainbike willen verkennen is een afspoelplaats gemaakt.

Hotel ’t Wapen van Marion verhuurt ook fiets- & wandelkarren die met een verbinding vast en los gemaakt kunnen worden op elke fiets. Deze fietskarren zijn te huur per dag: € 12,50, per weekend: € 22,50,- of per week: € 42,50,-